Mudanya Zeytin Kooperatifi kongre kararı aldı

Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, 22 Ocak 2019 tarihinde seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu.

Mudanya Zeytin Kooperatifi kongre kararı aldı

Yıldız, yaptığı açıklamada, ekibiyle yeniden göreve talip olduğunu kaydetti. Yıldız, şunları kaydetti:
“Kooperatifimizi daha ileriye taşımak, yeni hedeflere ulaşmak, daha fazla ürün almak, kendi kırdığımız rekorları aşmak için ekibimle yeniden göreve talibim. Son 4 yıla dönüp baktığımızda arkamızda çok güzel şeyler bıraktık. Marmarabirlik Yörükali tesisini inşa ederek, ortaklarımıza 7 bin tonluk otomatik devirdaim sistemli ayrıca 1000 metrekarelik kongre ve düğün salonunu kazandırdık.

Son 4 yılda ortalama 11 bin ton zeytin aldık. Bu yıla geldiğimizde tarihinde hiç alınmamış bir rakamı, yani şu an itibariyle 14 bin 500 tonu kooperatifimiz olarak üyelerimizden aldık. Bu tonajın tutarı ise 107 milyon liradır. Bu tutarın yüzde 60’nı ortaklarımıza sezon içerisinde ödedik.

Görünen o ki, Marmarabirlik Mudanya Kooperatifi çok güzel noktalara gelmiştir. Bu bayrağı aldığımız noktadan çok daha iyi yerlere getirdiğimize inanıyoruz. Şeffaf, dürüst ve adil olarak görevlerimizi icra ettik. Kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik. Kooperatifimize bağlı en uzak mahalle ile kendi mahallelerimizi dahi bir tuttuk.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X