Mudanya’da gıda denetimi

Mudanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı ürünler tüketmesi için denetimlerini sıklaştırdı.

Mudanya’da gıda denetimi

ÖMER BİLİK

Mudanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Doğru, yapılan denetimlerin vatandaşların sağlıklı beslenmesi açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Doğru, “Yapılan kontroller sırasında işyerinin insan sağlığı ve gıda güvenilirliği açısından tehlike oluşturan uygunsuzluklarının tespiti durumunda idari para cezası uygulanmaktadır. İşyerinin insan sağlığı ve gıda güvenilirliği açısından tehlike oluşturmayan uygunsuzluklarının tespiti durumunda ise eksikliklerini gidermesi için süre verilmektedir. Süre sonunda eksikliklerini gidermeyen işletmeler hakkında idari para cezası uygulanmaktadır” dedi.

Mudanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Doğru, yapılan kontrollerde bazı işletmelerde eksikliklere rastlanıldığını belirtirken, ikinci kontrollerde bu eksiklikleri düzeltmeyen işletmelere idari para cezaları verileceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X