Mudanya’da muhtarlarla koordinasyon toplantısı

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer başkanlığında kurum amir ve müdürleri ile muhtarların katılımıyla İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi. 

Mudanya’da muhtarlarla koordinasyon toplantısı

ÖMER BİLİK

Müftülük salonundaki toplantıda muhtarların sorunları dinlenirken, izleyecekleri yollar ile ilgili bilgi verildi. Toplantıya Kaymakam Faik Oktay Sözer’in yanı sıra SG Güney Marmara Grup Komutanı Kurmay Yarbay Muhammet Ali Kandemir, Jandarma Komutan Vekili Bnb. Mehmet Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ve mahalle muhtarları katıldı. Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, taşımalı sistem ve yemek konularında sıkıntılı olan mahallelerin kendilerine başvurmalarını istedi. 

BORÇ ERTELEMELERİ…

Mudanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Doğru ise 2017’de yağan aşırı kar yağışından dolayı zeytin ağaçlarında meydana gelen zararlardan dolayı bakanlıkça üreticinin borç erteleme işlemi gerçekleştirilip bugüne kadar 180 başvuru aldıklarını kaydetti. Doğru 15.01.2018 tarihi itibariyle de borç ertelemelerin sona ereceğini belirtip, zarar gören üreticilerin İlçe Tarım’a müracaat etmeleri gerektiğini belirtti. Emniyet Müdürü Mehmet Dursun ise polis sorumluluk bölgesindeki metruk bina ve terk edilmiş araçların da muhtarlarca kendilerine bildirilmesini istedi. Mudanya Orman İşletme Şefi Adnan Acar, ilçenin geniş arazi kesimine fıstık çamı ağaçları dikimine devam ettikleri belirterek, muhtarların kaçak kozalak toplayan kişileri engellemeleri konusunda uyardı.

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, “İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısında daire amir ve müdürlerimizi muhtarlarımızla buluşturduk. Kurumlar arasındaki istekleri, muhtarlarımızın kurumlar ile ilgili taleplerini çözme fırsatı bulduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X