Mudanyalı muhtarlar sorunlarını anlattı

Mudanya Belediyesi, ilçede görev yapan 22 mahallenin muhtarıyla Antalya’da düzenlediği toplantıda bir araya gelerek sorun ve önerileri dinledi.

Mudanyalı muhtarlar sorunlarını anlattı

ÖMER BİLİK

Üç gün süren toplantıda Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Altuntaş ve Akın Poroy’un yanı sıra CHP Meclis Üyesi Hüseyin Esen ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan Gül de yer aldı.

Muhtarlar, toplantıda mahallelerindeki sorunları dile getirdiler. Belediyenin muhtarlarla yaptığı diyalog toplantısında ilçe dışı mahallelerdeki sorunlar da anlatılarak çözüm istendi. Toplantıda ayrıca mahalllere kamera sistemi, kaldırım işgali, spor sahası ihtiyacı ve tehlike yaratan binaların durumu gibi konular da dile getirildi. Başkan Yardımcıları, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve meclis üyesi de toplantıda gerekli notları alarak, çözüm üretme gayreti içerisinde olacaklarını belirttiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, “3,5 yıl içerisinde yapılanları değerlendirmek ve muhtarlarımızla beraber istişare etmek istedik. Yapılacaklara birlikte karar vereceğiz. Şeffaf, katılımcı belediyecilik anlayışıyla muhtarlarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm noktasında yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X