Mudanya’nın hedefi turizmle kalkınmak

Mudanya Belediyesi, İzmir’de katıldığı Uluslararası Trawel Turkey Fuarı’ndan sonra gözünü İstanbul’da yapılacak en büyük fuar olan EMİTT Fuarı’na dikti.

Mudanya’nın hedefi turizmle kalkınmak

İzmir’de katıldığı Uluslararası Trawel Turkey Fuarı’ndan sonra turizm alanında çalışmalarını hızlandıran Mudanya Belediyesi, ilçenin değerlerinin gün yüzüne çıkarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya’nın gelişmesi için en önemli yolun turizm olduğunu dile getirdi. Esen, katıldıkları İzmir Fuarı’nda dünyanın en iyi zeytinlerinin yetiştirildiği Mudanya zeytin ve zeytin yağının da tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.

Esen, “Bizler kendi kimliğimizi kaybetmeden, halkın örf ve adetlerini koruyarak, çeşitli ürün zenginlikleri ile tarihi değerlerimizi koruyup tanıtarak hedefe ulaşmak zorundayız” dedi. Bu konuda Mudanyalıların da desteklerini alarak çalışmalar yapacaklarını belirten Esen, Mudanya’nın tanıtıma önemli katkı koyacaklarını ifade etti.

Esen, 30 Ocak – 2 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak İstanbul Emitt Turizm Fuarı’na da katılacaklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X