Mudanya’nın projesine ‘en iyi uygulama ödülü’

Mudanya Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda “Sokak Hayvanları Besleme Odağı” projesiyle en iyi uygulama ödülünün sahibi oldu.

Mudanya’nın projesine ‘en iyi uygulama ödülü’

Sağlıklı Kentler Birliği’nin 2018 yılı Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri sahiplerini buldu. Mudanya Belediyesi, başarılı sağlıklı şehir projelerinin üretilmesini özendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada, “Sağlıklı Çevre” kategorisinde “Sokak Hayvanları Besleme Odağı” projesiyle en iyi uygulama ödülünün sahibi oldu. 

Mudanya Belediyesi’nin ödülünü İstanbul’da düzenlenen törene katılan meclis üyeleri Hayati Samast ile Hüseyin Esen ve Veteriner İşleri Birim Sorumlusu Şükriye Çelikkollu aldı. Fen İşleri Müdürü Nisa Kartaltepe ve birime bağlı personeller ile Meclis Üyesi Hayati Samast, ödülü Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a takdim etti. 

Emeği geçen tüm ekibi kutlayan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da yaşayan her bir vatandaşımız Mudanya ile gurur duyacak demiştim. Gerek tarihi koruma ve yaşatma gerek sosyal projelerimiz, gerekse de sağlıklı çevre için hayata geçirdiğimiz projelerimiz ödül almaya devam ediyor. Mudanya’da gurur duymaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X