Mudanyaspor yeniden doğacak

Yeşil kırmızılı kulüp altyapıdan yetiştireceği futbolcularla daha büyük hedeflere ulaşmak istiyor.

Mudanyaspor yeniden doğacak

ÖMER BİLİK

Bu sezon Süper Amatör Lig’de umduğunu bulamayıp 1. Amatör Küme’ye düşen Mudanyaspor kurtuluşu altyapıda buldu. Başkan Hikmet İlhan, Mudanyaspor’u sevenleri dayanışma yemeğinde bir araya getirdi.

Mudanya Erol Ala’daki yemeğe Mudanya Kaymakamı Oktay Faik Sözer, Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, Jandarma Komutanı Bnb. Samet Ali Kılıçoğlu ve Mudanyaspor’u sevenler katıldı.

150 LİSANSLI SPORCU

Başkan İlhan gecede yaptığı konuşmada, “Takımımız bu yıl küme düştü ama bence kulübümüz en iyi dönemini geçiriyor. Çünkü altyapıda 150 lisanslı genç futbolcumuz var. 9 takımımızla resmi maçlara çıkıyoruz.

Takımlarımızın her biri yaş gruplarında ilk ilk beş içerisindeler. Onları Mudanyaspor A takımına hazırlayıp tekrar hedeflediğimiz noktaya basamak basamak yükseleceğiz.

Bu gecemize katılarak bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi. Gecede ayrıca kulübe emeği geçenlere plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X