Mudanya’ya 1200 araçlık otopark

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya dolgu alanına yaptığı 1200 araçlık otopark inşaatını inceledi. 

Mudanya’ya 1200 araçlık otopark

Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya girişi ve merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için atıl durumda bulunan dolgu alanında hizmete sunacağı otoparkı BURBAK işletecek. Otopark 1200 araç kapasiteli olacak.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, ‘‘Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Mudanya’mızın meseleleriyle yakından ilgileniyor. Bunlardan biri de trafik. Mudanya’nın trafik meselesiyle alâkalı kalıcı ve uygulanabilir projelerle Mudanya’mızın trafiğinin rahatlatılması için siyasî irade olarak çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi. 

Başkan Ünal, eskiden TIR parkı olarak kullanılan ve atıl durumda bulunan dolgu alanının düzenlenerek 1200 araçlık otoparka dönüştürülmesiyle birlikte Mudanya’nın özellikle hafta sonu park ve trafik yoğunluğunun azaltılmasının hedeflendiğini belirtti. 

Yapılacak olan otopark sayesinde insanların yürüyerek Mudanya’yı gezip esnaflardan rahatça alışveriş yapabileceğini söyleyen Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve BURBAK yetkililerine desteklerinden dolayı Mudanya halkı adına teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X