Müezzinoğlu Mudanya’da vatandaşlarla buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve yönetim kurulunu ziyaret ederken, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Müezzinoğlu Mudanya’da vatandaşlarla buluştu

ÖMER BİLİK

Müezzinoğlu’na AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Berkcan da eşlik etti. Müezzinoğlu’nun ilk durağı Lozan Vakfı Mudanya Temsilciliği oldu. Burada Vakıf Temsilcisi Cumhur Aksan’dan Vakıf hakkında bilgi alan Müezzinoğlu, daha sonra Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç ve muhtarlarla buluştu. 

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’nda Başkan Murat Ünal ve yeni seçilen yönetimle de bir araya gelen Müezzinoğlu, “Bugün Mudanya halkımızla bir arada olmak, sivil toplum örgütleri ve kahvelerdeki vatandaşlar ve Muhtarlar Derneği’ndeki muhtarlarımızla iletişim kurmak istedik. Mudanya ve köyleri, vatandaşın durumu, dilekleri, sorunları, sıkıntılarını alabilmek adına ziyaretler yaptık. İnşallah ülkemizin de milletimizin de yarınları bugünden daha güzel olacak. Biz AK Parti kadroları olarak devamlı insanlarımızla iç içe, yan yana, gönül gönüleyiz. Daha güzel günleri hak eden bir milletimiz var. Biz de daha güzel günlere bu ülkeyi ve milleti taşımak için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X