Müftülerle iletişim semineri

Bursa İl Müftülüğü’nün Mudanya’da gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan ilçe müftülerine beden dili ve iletişim becerileri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Müftülerle iletişim semineri

ÖMER BİLİK

Toplantıda konuşan Bursa İl Müftüsü İzani Turan, “Her ay bir ilçemizde bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulunuyoruz. Bizim Bursamıza kaliteli hizmet sunma amacımız var. Bugünkü eğitimde beden dili ve iletişim becerilerini daha iyi kullanmak adına bilgilendirme yapılacak. Bundan sonraki toplantılarda değişik alanlarda uzmanlar tarafından daha geniş bilgilere kavuşmuş olacağız” dedi. 

Toplantıya ayrıca Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Öztahtalı da konuk konuşmacı olarak katıldı. Beden dili ve iletişim becerileri ile ilgili bilgiler veren Öztahtalı, “İnsanların birbirleriyle kurdukları ilişkinin sağlıklı yürüyebilmesi için temel iletişim becerilerine hakim olmaları çok önemlidir. Bunların hepsinin temelinde iyi bir ana dili bilgisi yatmaktadır. Kişiler eğer ana dillerini iyi kullanma becerisini elde edemezlerse, iletişimin çok önemli bir bölümünü yok sayabiliriz. Çünkü insanlar konuşarak iletişim kurarlar. İyi ana dilinin yanısıra iletişimde vücut dili de önemli. Kişilerle konuşurken vücut dili ile vereceğiniz mesajlar çok önemlidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X