Muhasebecilere sandık daveti

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) 25-26 Mayıs tarihlerinde 23’üncü Olağan Genel Kurulu’nu yapmaya hazırlanıyor.

Muhasebecilere sandık daveti

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Çağdaş Muhasebeciler Grubu Başkan adayı Doğan Yılmaz, Muharrem Kaya, Raşit Gürbüz ve Özgür Erdursun ile birlikte dün Olay Medya’da İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ı ziyaret etti.

Olay Medya Muhasebe Müdürü Seher Yıldırım’ın da hazır bulunduğu görüşmede Doğan Yılmaz, seçim süreci hakkında bilgi verdi.

Grup olarak herhangi bir siyasi yapıya dayanmadıklarını vurgulayan Yılmaz, ”Kişiler gelip geçici ancak grup kalıcı. Grubumuz 30 yıllık geçmişiyle, örnek nitelikteki gelenekleriyle hukuka ve evrensel değerlere bağlı demokratik bir yapıdır. Mesleğin örgütleyicisi ve yasal statüye kavuşturan kurucu gücüdür. Çağdaş Grup demek, emek, umut, değişim ve yenilenme demektir” dedi. Oda’nın 5 bin 14 üyesi bulunduğunu dile getiren Yılmaz, genel kurula 3 bin kişi civarında katılım beklendiğinin altını çizdi. Yılmaz, ‘’Bütün meslektaşlarımızdan demokratik haklarını kullanmalarını istiyoruz” diye konuştu. 

3808394-img_0943__63755.jpg

ARABULUCUK HAKKI TANINMALI

Projeleriyle ilgili de konuşan Doğan Yılmaz şunları kaydetti:

‘’Üyelerimizin KOSGEB kredilerinden faydalanması için çalışmalar yapılacak. Masa başında ölmek istemiyoruz. Bu nedenle mücbir sebep düzenlemesi istiyoruz. Arabuluculuk hakkı tanınması adına çalışmalarımız olacak. Kota konusu bizler için önemli. Müşteri kotasını içeren büro hizmet standartları belirlenmeli. Genç meslektaşlarımıza ofis desteği vereceğiz. Bağımlı çalışanların pozisyonlarını güçlendirecek adımlar atacağız ve hukuki destek sağlayacağız. İmza yetkisi kullanmayan meslektaşlarımıza aidatta yüzde 50 indirim sağlanacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X