Muhtarlara eşit hizmet mesajı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda önemli mesajlar verdi. 

Muhtarlara eşit hizmet mesajı

Öğretmenevi’nde yapılan toplantıda, kırsal ve merkez ayırt etmeden 131 mahalleye eşit hizmet mesajı veren Başkan Mehmet Kanar, öncelikle acil sorunlara el attıklarını, birkaç ay içerisinde ise başta altyapı olmak üzere dönüşüm çalışmalarının başlayacağını belirtti. Mahallelerin sorunlarını masaya yatırdıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kanar,   “Birbirimizi kırmadan konuşacağız, sorunlara müşterek çözüm yolları bulacağız. Hangi mahallemizde ne sorunlar var bunları arkadaşlarımızla birlikte masaya yatırıyoruz.

Öncelikle acil sorunlara el attık. Birkaç ay içerisinde ortaya koymaya başlayacağımız projelerimizle de bu yükün altından birlikte kalkacağız. Tüm muhtarlarımızın kardeşi olduğumu biliyorsunuz. Bu yola samimiyetle çıktık, yine samimiyetle hizmet edeceğiz” dedi. 

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın’da yeni bir dönemin başladığı Mustafakemalpaşa’da Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın mahallelerin sorunlarına çözüm bulmakta kararlı adımlar atacağına inandıklarını belirtti. Aydın,“ Belediye Başkanımıza bizlerde muhtarlar olarak destek vereceğiz. Gruplar halinde hem sizleri hem de Bursa Büyükşehir’i ziyaret ederek ihtiyaçlarımızın takipçisi olacağız” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X