Muhtarlardan atık pil yarışması

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’nin (TAP) geleneksel olarak her yıl düzenlediği ‘Okullarda Atık Pil Yarışması’nın yanında bu yıl Bursa genelinde ilk kez düzenlenen, Osmangazi Belediyesi ve tüm ilçelerin dahil olduğu ‘Muhtarlar Yarışıy

Muhtarlardan atık pil yarışması

1 Haziran’da başlayan ve yarışma kapsamında ciddiyetle çalışan Osmangazili muhtarlar, 30 Eylül’e kadar atık pilleri toplamaya devam edecek. Osmangazi genelinde kampanyaya katılan muhtarlar, topladıkları pillerin alımı için 444 16 01 nolu telefona bildirimde bulunarak atık pillerin alımlarını sağlayacak.

Yarışmaya ilişkin açıklamada bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “17 Mart 2017 tarihinde ilçe belediyeleri, TAP ve Büyükşehir Belediyesi katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda muhtarlıklardan gelen atık pil miktarlarının arttırması amaçlanarak “Muhtarlar Yarışıyor” kampanyası yapılması planlandı. Bu kapsamda da kampanya, 01 Haziran ile 30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışmanın sonunda da il genelinde en çok atık pil toplayan ilk 10 muhtara ödül verilecek” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X