Muhteşem Yüzyıl’ın Nigar Kalfası Fox TV’nin bomba dizisine transfer oldu

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın rol alacağı Vurgun dizisine Muhteşem Yüzyıl’la beğenileri toplayan Filiz Ahmet dahil oldu.

Muhteşem Yüzyıl’ın Nigar Kalfası Fox TV’nin bomba dizisine transfer oldu

Star TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde adını milyonlara duyuran ünlü oyuncu Filiz Ahmet, Fox TV’de yayınlanacak olan Vurgun dizisine dahil oldu. Muhteşem Yüzyıl’da Nigar Kalfa karakterine hayat veren ünlü oyuncu bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Makedonya göçmeni olan ödüllü oyuncu, ‘Mihri’ karakteri ile karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz Perşembe günü çekimlerine başlandığı duyurulan ve Gold Film’in FOX TV için hazırladığı ‘Vurgun’ dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturacak, Başar Başaran ile Emre Özdür’ün kaleme aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı ve büyük bütçeli projeleri arasında yer alıyor.

Erkan Petekkaya’nın, fabrikasında çıkan yangından son anda kurtarılan ancak 10 yıl komada kalan Kemal rolüne hayat verdiği dizide, Kemal’in eşi Reyhan’ı Deniz Çakır olarak karşımız çıkacak.
 

1925625_2_15444274664XrzK

Diziye geçtiğimiz günlerde dahil olduğu açıklanan iki isim Emre Kınay ile Altan Erkekli oldu.
 

1925625_3_1544427466M3dmj

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X