Müjdat Gezen’in adli kontrol şartı kaldırıldı

Sanatçı Müjdat Gezen’in, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında hakkında verilen adli kontrol kararına kaldırıldı.

Müjdat Gezen’in adli kontrol şartı kaldırıldı

Sanatçı Müjdat Gezen’in avukatı Celal Ülgen, ”Anadolu Cumhuriyet Savcılığı talebimiz doğrultusunda adli kontrol kararını kaldırdı” dedi. 

NE OLMUŞTU?

Halk TV’de Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olan sanatçı Müjdat Gezen ”Bu gece Kadıköy’deyiz. İstanbul’un kaymak tabakası şu anda burada. Ben sana bir şey söyleyeyim Uğur bak burada valla Türkiye’de kıyamet kopsa bunların kılı kıpırdamaz. Görüyorsun hali yani. Birçoğunun da bunların sarayları da vardır bak onu da söyleyeyim. Çünkü AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan çıktı bir yığın Beşiktaş filan da saydı da Kadıköy’de oturanlar için sen Kadıköy’de oturuyorsun değil mi? Ben de öyle. Seni beni bizi dedi ki ‘Türkiye’de kıyamet kopsa bunların kılı kıpırdamaz.’ Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor, herkese haddini bil diyor. Bak Recep Tayyip Erdoğan sen benim, bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın haddini bil” şeklinde konuşmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X