Müjdeler üst üste geliyor!

Kendir Yaylası’na düşünülen dev tesisin projesi tamamlandı. Yeşil beyazlı yönetim, Spor Lisesi’nin ardından Bursaspor’un ikinci dev yatırımı olacak Kendir’i kamuoyuna sundu… Başkan Ali Ay, ‘Kulübümüz bu büyük projelerle daha da büyüyecek’ dedi.

Müjdeler üst üste geliyor!

Bursaspor’un Keles ilçesinde yer alan bin 200 rakımlı Kendir Yaylası’nda yapmayı planladığı tesisin mimari projesi tamamlandı. Projeyi hazırlayan mimar Hasan Sözüneri, Bursaspor Başkanı Ali Ay’a sunum yaptı. Spor Lisesi’nin ardından yine dev bir projeyle üyelerin karşısına çıkacak olan Başkan Ay, “Kulübümüz bu büyük projelerle daha da büyüyecek. Hasan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Yine kalemini konuşturmuş. Çok güzel bir tesis olmuş” dedi.

kendir1.jpg

GÜZEL HABERLER VERİYORUZ

Camiaya her gün güzel bir haber vermeye çalıştıklarını kaydeden Ali Ay, “Tesis tamamlandığında Bursaspor buradan para kazanacak. Kamp için yurt dışına gitmeyecek, yurt dışındaki takımlar Bursa’ya gelecek. Gönül ister ki, Bursaspor olarak bunun maliyetini biz karşılayalım, tesisi tamamlayalım ancak olmazsa yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştireceğiz. Çalıştık güzel şeyler ortaya çıkardık. İnşallah bundan sonra da daha güzel şeyler ortaya çıkaracağız” diye konuştu. 

kendir02.jpg

110 ODA VAR

Mimar Hasan Sözüneri de, “Güncel, çağdaş malzemelerin kullanıldığı, dağ ve yöresel mimarilerin izlerini taşıyan, farklı takımların aynı anda kalabildiği, içinde 3 koldan yerleşimin olduğu, 110 odanın bulunduğu, 4 dünya standartlarında antrenman sahası, kapalı çift kortlu spor salonu, spa, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve Bursa’nın plakasını çağrıştıran rakamından yola çıkarak 16 bungolov evinin olduğu açık alanlarda alternatif sporların yapılabildiği bir tesis planladık” şeklinde konuştu.

kendir03.jpg

kendir04.jpg

kendir05.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X