‘Mükemmel’ süreç başladı

Mükemmellik kültürünün yaygınlaşması amacıyla Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ile Bursa Sanayicileri ve İş adamları Derneği (BUSİAD) işbirliğinde yürütülen Bursa Mükemmellik Ödülü’nde 2018 yılı çalışmaları başladı.

‘Mükemmel’ süreç başladı

Konuyla ilgili dün KalDer Evi’nde basın toplantısı düzenlendi. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, ”Sürdürülebilirliğin en güzel örneklerinden biri haline gelen ve Bursa’nın marka etkinliği olan Bursa Mükemmellik Ödülü’nde yeni dönem çalışmaları bugünkü toplantıyla fiilen başlamış oluyor. İş dünyamızın yanında eğitim kurumlarımızı ve kamu kuruluşlarını Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinin bir parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay da, Bursa Mükemmellik Ödülü’nü EFQM Mükemmellik Modeli’ne göre düzenlediklerini hatırlattı. Sürecin Bursa’da iş mükemmelliğine ulaşma çabasında olan kurumları ödüllendirmek ve onurlandırmak amacıyla yürütüldüğünü dile getiren Elbay, ‘’Rekabette öne geçmek, daha fazla müşteri memnuniyeti ve kazanç için iyi bir modele ihtiyaç duyuluyor. İşte bu noktada bizler EFQM’i tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

SON BAŞVURU 28 EYLÜL

Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek, 28 Eylül 2018 Cuma gününe kadar alınacak başvuruların ardından, eğitimlerle başlayacak hazırlıkların yoğun bir programla devam edeceğini vurguladı. Ödül takvimine göre değerlendiriciler tarafından kurum değerlendirmesi ve saha ziyaretlerinin gerçekleşeceğini anlatan Çiçek, 13 Nisan 2019’da ödül alan kuruluşların açıklanmasıyla sürecin sona ereceğini söyledi. Basın toplantısının ardından düzenlenen konferansta daha önce EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulamış ve geçtiğimiz yıl ödül almış kurumlar deneyimlerini paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X