Murat’ta kapris sıfır!

Seda Bakan, ‘Öldür Beni Sevgilim’ filminde başrolü paylaştığı Murat Boz’a övgüler yağdırdı. Bakan, ünlü popçunun hakkındaki tüm önyargıları yıktığını söyledi.

Murat’ta kapris sıfır!

KAÇ SAAT BEKLERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM

Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın ‘Öldür Beni Sevgilim’ filmi 1 Mart’ta vizyona girecek. Filme başlamadan önce Murat Boz hakkında önyargıları olduğunu itiraf eden Seda Bakan, ‘Murat Boz acaba çok kaprisli midir? Sette kendisini ne kadar bekleriz? gibi düşüncelerim vardı. Murat’la candan arkadaş olabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Gerçekten göründüğü gibi birisi, Murat’ta kapris sıfır’ dedi.

YÜKSEKLİK KORKUMU BU FİLMLE YENDİM

Yakışıklı oyuncu Murat Boz ise çekimlerin geneli Fethiye’de gerçekleşen filmde rolü gereği yamaç paraşütü yaptığı anları anlattı. Boz, ‘En zorlandığım sahne buydu, benim yükseklik korkum var, bu film için olmasa asla kimse beni paraşüte bindiremezdi” dedi. Filmde ayrıca Yosi Mizrahi, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun rol alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X