Mürsel’e yaşam parkı

Mudanya genelinde yeşil alanların sayılarını artırmak için çalışma yürüten Mudanya Belediyesi, ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandırıyor.

Mürsel’e yaşam parkı

Mudanya Belediyesi, Mürsel Mahallesi’nde belediyeye ait yaklaşık 10 bin metrekarelik alana, içinde spor alanı, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı, otopark ve yürüyüş parkurlarının bulunduğu bir yaşam parkı kazandırıyor.

Park alanı içerisinde 150 metrekare otopark alanı, 96 metrekare spor alanı, 832 metrekare basketbol sahası-tenis kortu, 171 metrekare gölgelik oturma alanları, 360 metrekare çocuk oyun alanı, 470 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru ile yeni bir yaşam alanı ilçeye kazandırılıyor. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve geldiği günden bu yana var olan yeşil alanları yenilerken, yeni yaşam alanlarını hayata geçirdiklerini söyledi. Türkyılmaz, “Projelerimizi hazırlarken öncelik elbette ki, Mudanyalı hemşehrilerimin mutluluğu.

Ancak biz istiyoruz ki, tüm Bursa Mudanya’da nefes alsın. Bursa’nın incisi Mudanya, her kesimin nefes aldığı dev bir yaşam alanı olsun. Mudanya’da her canlının mutluluğunu hedefliyoruz.

Minik dostlarımızın mutlulukla dolaşacağı hayvan parkı da bu projemizde hayat bulacak. Doğayla iç içe yemyeşil bir geleceği Mudanya’da yaratıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X