Mustafa Bozbey’den İnegöl çıkarması

İTSO Başkanı Uğurdağ ve Oda yöneticileriyle biraraya gelen Mustafa Bozbey ve beraberindeki heyet, daha sonra Kartal ailesinin Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evine gitti.

Mustafa Bozbey’den İnegöl çıkarması

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO yönetim kurulu üyeleri, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ve beraberlerindeki heyeti ağırladılar.

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Adımız ilçe olabilir, ama mahiyetimiz ilçe olmaktan çok daha büyük noktalara ulaştı. Hem yerel, hem merkezi yönetim anlamında bu şehrin tekrar irdelenip ona göre yatırımlar yapılması gerektiği kanaatindeyiz” diyerek İnegöl’ün artık kabına sığmadığını ifade etti. Mustafa Bozbey, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

ATEŞLEMEYE İHTİYAÇ VAR…

“İnegöl, mobilya sanayinde çok önde görünüyor. Sıkıntıları var, ama kendi emeklerinizle çok önemli bir mevkiye gelmiş durumdasınız. Burada bir tek ateşlemeye ihtiyaç var, bu da hem yerel hem genel yönetimlerin desteğiyle olur. Özellikle fuar alanıyla ve mobilya alanındaki tasarımlarla ilgili konular hem bizim hem Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir’in programında bulunuyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da ‘İnegöl’de fuar alanını yapacağız’ dedi. Çok iyi ve ciddi bir projeniz var. Büyükşehir Belediyesi de burada paydaşlardan biri size destek vermeli ve bu fuar alanını bu bölgeye kazandırmalıyız. Hem mobilyacılar artık gidip başka yerlerde para harcamayacaklar hem de buradaki fuarla esnafına, otelcisine, çevresine katkı sağlayacak. Burada sadece mobilya değil farklı fuarlar da gerçekleştirilebilecek. Dünyanın neresinde olursa olsun mobilya denince Türkiye’de İnegöl olsun, İnegöl akla gelsin.’

EKSİK KALAN YANIMIZ…

İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise, “Burası bizim evimiz. Tüm arkadaşlarımız İnegöl’ün çocukları. İnegöl’e dair sosyal, ekonomik, kültürel ne varsa kalbi bu Odada atıyor. Mobilya fuarımız uzun yıllardır eksik kalan yanımızdı. Kazanan Bursa ve İnegöl olacak. Yapamayacağımız sözleri verme şansımız yok” diye konuştu.

Sürpriz ev ziyareti

Mustafa Bozbey, İnegöl temasları sırasında sürpriz bir ev ziyareti de yaptı. Bozbey, kendisine daha önce elektronik posta yoluyla ulaşan Ferhat Kartal’ın daveti üzerine İnegöl Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evine gitti. Ferhat Kartal’ın annesi Serayi Kartal ve akrabaları, Mustafa Bozbey ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çay ikramı eşliğinde gerçekleşen ziyarette Bozbey, ev halkını dinledi. Kartal ailesi İnegöl’deki alt yapı meseleleri ve içme suyu konusunda sıkıntılarını dile getirerek, çözüm için destek istedi. Ailenin taleplerini dinleyen Bozbey, 31 Mart’tan sonra bütün sıkıntılara çözüm bulacaklarını ifade etti. Ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ferhat Kartal ve ailesi Bozbey’e teşekkür ederek, seçimlerde başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X