Mustafa Bozbey’den milletvekillerine çağrı

Nilüfer Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başkanlığında, Nilüfer “Barış Meclisi”nde gerçekleşti.

Mustafa Bozbey’den milletvekillerine çağrı

Kent için önemli kararların alındığı toplantıda, 24 Haziran’da gerçekleşen seçim sonuçları ile Türkiye’yi derinden sarsan çocuk istismarı konusu gündeme geldi. Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi grubu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dilerken, yaşanan istismar olaylarını da kınadı.

Meclis gündemine geçilmeden önce söz alan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının, Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Mustafa Bozbey, seçimlerin olgunlukla tamamlanmasını sağlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına da teşekkür etti.

Türkiye’nin, yeni bir dönemin kapılarını aralayan seçimi geride bıraktığını söyleyen Başkan Bozbey, “Önemli bir seçimdi ve halk kararını verdi. Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı biz de kurum olarak tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Seçilen tüm milletvekillerini de kutluyorum. Bursa adına milletvekillerimiz, önemli bir görev üstleneceklerdir” dedi. 

Nilüfer Belediyesi olarak, yeni dönemde de Halk Evi’nde bulunan vekil odalarında vatandaşlar ile milletvekillerini bir araya getirmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, TBMM’de grubu bulunan Bursa milletvekillerine de çağrıda bulundu.

Bozbey, “Yemin töreninin ardından bu konuda hem il başkanlarına, hem genel başkanlara, hem de tüm milletvekillerine çağrı mektubu göndereceğiz. Milletvekillerinin Nilüfer halkıyla burada buluşmalarının, demokrasi adına son derece önemli olduğunun vurgusunu yapmış olacağız” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X