Mustafa Bozbey’i duygulandıran hediye

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her hafta cuma günleri makamını Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyarak vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Mustafa Bozbey’i duygulandıran hediye

Bu hafta makamını Altınşehir Mahallesi’ne taşıyan Bozbey, gün boyu halkla beraberdi.

Bozbey, önce Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında yenilediği Altınşehir Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Başkan Bozbey’in Altınşehir Taksi Durağı ziyaretine abisi Ramis Bozbey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Lütfü Günenç ve Mustafa Öztürk ile Altınşehir Mahalle Muhtarı Celal Boyoğlu da katıldı.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ile birlikte Başkan Bozbey’i durakta konuk eden taksiciler, durağın yenilenmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi. Ziyarette Bozbey bir sürprizle de karşılaştı. Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Hasan Topçu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, rahmetli babası Hasan Bozbey’in oda kayıt belgesi ve taksicilik yaptığı dönemde kullandığı aracın maketini hediye etti. 

Hediyenin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey de, şoförlüğü 1965 yılında bu araçta öğrendiğini söyleyerek anılarını aktardı. 

BOZBEY’DEN PAZAR ALANI MÜJDESİ

Başkan Burada karavanına geçen Bozbey, Altınşehir Mahalle Muhtarı Celal Boyoğlu ile görüştü. Görüşmede mahallede yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar ele alındı. Mahallede yapılması gerekenler hakkında Muhtar Boyoğlu ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Bozbey, bölgeye merkezi bir pazar alanı kazandırmak istediklerini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X