Mustafakemalpaşa OSB’de başkan Levent Kalın

Mustafakemalpaşa Organize Sanay Bölgesi’nin (MKP OSB) 9. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde, Levent Kalın Başkan seçildi. Yönetim Kurulunda Cevdet Çağal, Yusuf İyigüllü, İbrahim Etkeser ve Atalay Çetin yer aldı.

Mustafakemalpaşa OSB’de başkan Levent Kalın

Kalın, genel kurulda yaptığı konuşmada, bölgede tamamı tahsisli 61 sanayi parsel bulunduğunu belirtti.

Bölgenin genişlemesi amacıyla hazırlanan ilave imar planının onaylandığını, yaklaşık bin kişilik istihdam sağlayacak büyük bir yatırım için kamulaştırma sürecinin devam ettiğini anlatan Kalın, ”OSB olarak ödenmemiş borcumuz bulunmamaktadır. Bölgemiz yatırımcılarından talebimiz, kendilerine tahsis edilen arsalarında bir an önce yatırıma başlamaları ve çalışan tesislerini büyütmeleridir” dedi. Kalın ayrıca, kendisi ve yönetim kuruluna gösterdikleri güvenden dolayı sanayicilere teşekkür etti.

2018 BÜTÇESİ 45,8 MİLYON LİRA

MKP OSB Bölge Müdürü Alaattin Üçok da, genel kurulda 2017 yılı faaliyetleri ve 2018 yatırım programını anlattı. Bölgenin 2017 yılı ayrıntılı bilançosu 14,5 milyon lira olarak gerçekleşirken, 2018 yılı tahmini bütçesi ise 45,8 milyon lira olarak kabul edildi. Bütçede elektrik giderleri 16,5, doğalgaz giderleri de 13,8 milyon lira paya sahip. Bütçede arazi alımı, kamulaştırma, proje ve imar planı giderleri  için 10 milyon lira ödenek ayrıldı. Bütçenin gelir tarafında da elektrik satış gelirleri 16,6, doğalgaz satış gelirleri 14, arsa avans gelirleri 10 milyon liralık bir paya sahip bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X