Mustafakemalpaşa protokolü bayramlaştı

Mustafakemalpaşa’da Ramazan Bayramı protokol bayramlaşması gerçekleştirildi. Kaymakamlık tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, Mustafakemalpaşa protokolünü bir araya getirdi.

Mustafakemalpaşa protokolü bayramlaştı

Programa Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Er, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Kaymakam Mustafa Masatlı bayramın, küskünlüklerin sona ermesine fırsat sağladığını kaydetti.

Masatlı, “Türkiye olarak dünyanın her yerinde mazluma el uzatmaya devam edeceğiz. Bu acıların dindiği, birliğimiz kıymetinin bilindiği bir bayram diliyorum ” dedi. 

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, bayramların birlik ve beraberliğe kucak açan günler olduğunu ifade etti. Kurtulan, “Mustafakemalpaşa’da huzur içinde, güzelliklerin paylaşıldığı bir Ramazan geçirdik.

Hayatın bayram olması insanların elindedir. Bizler, sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz sürece bayram gibi bir yaşam geçiririz. Biz, sevindirdiğimiz, ihtiyaçlarını karşıladığımız insanlar kadar, barışa, mutluluğa hizmet etiğimiz kadar bayram yapmaya hak kazanıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X