Mustafakemalpaşa’da esnafın kira süresi uzadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mülkiyeti kuruma ait taşınmazların kira ihale süresinin esnafa destek olmak amacıyla uzatıldığını söyledi.

Mustafakemalpaşa’da esnafın kira süresi uzadı

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi mart ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait dükkânları işleten esnafa yönelik karar alındı. 3 yılda bir yapılan dükkân ihaleleri 10 yıla uzatıldı.

100’e yakın işyerinde faaliyet gösteren esnafın, dükkân ihalelerinin bitmesiyle işgalci pozisyonuna düşeceğini belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kiracı için daha uygun bir zaman belirlediklerini ifade etti.

 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Esnafın bu dükkânlarda yerini hazırlaması ve iş yapma konusundaki sürenin az olduğunu takdir ediyoruz.

Bu süreyi daha da uzatarak esnafımızın çalışma verimini arttırmak istiyoruz. Bu süreyi de 10 yıl olarak belirledik. Esnaf açısından daha uygun bir zaman tercihi olacak” dedi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X