Mustafakemalpaşa’da renkli sünnet şöleni

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’nde, yaşları 3-11 arasında değişen 47 çocuk sünnet oldu.

Mustafakemalpaşa’da renkli sünnet şöleni

Belediye Düğün Salonu’ndaki sünnet cemiyetine Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Çocukların doyasıya eğlendiği şölen, şehir turuyla başladı. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu etkinlikte çocuklara hediyeler verilirken, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Renkli görüntülerin yaşandığı şölende sünnet çocuklarına bisiklet hediye edildi.

Kaymakam Mustafa Masatlı, sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, “ Bizim kültürümüzde, sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltmak vardır. Bu güzel merasimde çocuklarımız ve büyüklerimiz arasında güzel köprüler kuruluyor. Bu dayanışmaya destek veren herkese teşekkür ediyor, çocuklarımıza aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X