Mustafakemalpaşa’da üreticilere sertifika

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri’ne katılan üreticilere katılım sertifikası verildi.

Mustafakemalpaşa’da üreticilere sertifika

43 iştirakçinin katılımı ile Adnan Menderes Meydanı’nda kurulan stantlarda yüzlerce ürün satışa sunulurken, sergiyi gezen vatandaşlar alışveriş yapma ve yöreye has ürünleri yakından tanıma imkânı buldu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, üretici ve alıcıyı buluşturan organizasyon sonunda üreticilere sertifikalarını takdim etti. 

Stantları gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Bu anlamlı etkinliğin asıl ev sahibi üreticilerimizdir. Verimli topraklarımız hünerli ellerin emeği ile zenginleşiyor. Bizler de bu zenginliğe sahip çıkarak değerlerimizi tanıtmanın sorumluluğu içindeyiz.

Organik tarım ürünlerinden çeşitli hububata ve el sanatlarına kadar birçok değerimizi bu festivalde halkımızla buluşturduk. Yöremizde nelerin yetiştiğini, hangi doğal ürünlere ne kadar yakın olduğumuzu bir kez daha gördük. Çevre il ve ilçelerden sergiye gelen ziyaretçiler de yöremizin güzelliklerini görme imkânı buldu. Organizasyona destek vererek kültürümüzün tanıtılmasına güç katan üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X