Mustafakemalpaşa’da yatırımlar hız kazandı

Mustafakemalpaşa’daki yol asfaltlamalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, müteahhidin işi bırakmasından dolayı yarım kalan 3’üncü köprünün de bir an evvel tamamlanması için çalışmalara başladı.

Mustafakemalpaşa’da yatırımlar hız kazandı

3’üncü köprü ve okullar bölgesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediyesi ile el ele vererek Mustafakemalpaşa’yı daha güzel yarınlara taşımaya gayret edeceklerini söyledi.

Mustafakemalpaşa’da seçimler sonrasında göreve gelen başkan ve tüm meclis üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Aktaş, “Elbirliğiyle Mustafakemalpaşa’nın değerlerinin daha da artırılması, ekonomik anlamda daha rantabl hale gelmesi için tüm gayretimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Çocuklarımızın gençlerimizin daha güzel yarınlara kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Köprü inşaatı maalesef bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı akamete uğradı. Altyapı bittikten sonra da tüm ilçe asfalt yolları ile birlikte pırıl pırıl olacak” diye konuştu. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar da Başkan Aktaş’ın her projede elini taşın altına koyduğunu belirterek, destekleri nedeniyle teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X