Mustafakemalpaşa’da yeni yol seferberliği

Mustafakemalpaşa’da yeni imar planında görünen yollar etaplar halinde açılıyor.

Mustafakemalpaşa’da yeni yol seferberliği

Ulaşım ağını genişletmek ve planlı yapılaşmanın önünü açmak amacıyla çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yol açma işlemlerini Lalaşahin Mahallesi’nde yoğunlaştırdı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bölgede incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgiler aldı. Mustafakemalpaşa’da yeni imar uygulamalarının devam ettiğini söyleyen Sadi Kurtulan, açılan yolların trafiği rahatlatarak vatandaşın yaşamını kolaylaştıracağını ifade etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Planda yol olarak gözüken fakat çeşitli nedenlerle işlerlik kazanmamış güzergâhları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Mustafakemalpaşa’nın gelişmesi ve konutlaşma açısından büyümesine olanak sağlayan yeni yol uygulamalarını Lalaşahin Mahallesi’ndeki 15 sokakta yürütüyoruz.  Ekiplerimiz, bu mahallede yer yer 7 ile12 metre genişliğinde 2 bin 100 metrelik imar yolunu açacak. Gelen talepleri de teknik ekiplerimiz inceliyor. Yerleşim yerlerinin artması ile ilerleyen yıllarda daha fazla kişi tarafından kullanılacağını düşündüğümüz tüm cadde ve sokaklarda da yolların genişletilmesi için çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak, asfalt ve parke çalışmaları yapılacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X