Mustafakemalpaşa’dan Mehmetçiğe 2 TIR destek

Mustafakemalpaşa’dan Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe 2 TIR dolusu gıda maddesi gönderildi.

Mustafakemalpaşa’dan Mehmetçiğe 2 TIR destek

Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe Mustafakemalpaşa’dan 2 TIR dolusu gıda maddesi gönderildi. 

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan organizasyon kapsamında Kemalpaşa Tatlısı, helva, süt ürünleri ve konserveden oluşan 66 paletlik 2 TIR dolusu gıda maddesi, dualarla Afrin’e uğurlandı. 

Adnan Menderes Meydanı’ndaki törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde devletinin ve ordusunun yanında olduğunu söyledi. Zeytin Dalı Harekatı’nın huzurun kalıcı olarak tesisi için başlatıldığını kaydeden Kurtulan, ‘Birliğimiz dışarıda düşmanı korkuturken, dosta güven veriyor. Bizim hiç bir ülkenin toprağında gözümüz yok. Hiç kimsenin de ülkemize göz dikmesine asla fırsat vermedik, vermeyiz. Dualarımızla kahraman askerimizin yanındayız’ dedi. 

Kaymakam Mustafa Masatlı ise, “Bu organizasyonla askerimize, moral desteği sağlamak istedik. Bu organizasyona el veren herkese teşekkür ediyorum’ diye konuşurken, Müftü Ahmet Yaylalı’nın dualarıyla TIR’lar Afrin’e uğurlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X