Müthiş itiraf: 3 değil 90 kişiyi öldürdüm

ABD’de 3 kadını öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan 78 yaşındaki bir mahkum, başka bir hapishaneye nakledilmek için yaptığı başvuru sırasında 90 kadar kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

Müthiş itiraf: 3 değil 90 kişiyi öldürdüm

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ülke tarihinin en büyük seri katillerinden biri olabileceği belirtilen Samuel Little ölmeden bu cinayetleri aydınlatmak için zamana karşı yarış verdiğini açıkladı.

Little’ın sağlık durumunun iyi olmadığı belirtiliyor.

Teksas’ta bir hapishanede bulunan Samuel Little’ın bu cinayetleri farklı eyaletlerde 1970-2005 yılları arasında işlediği düşünülüyor.

FBI’ın şimdiye kadar cinayetlerden 36’sını Little’la ilişkilendirebildiği kaydediliyor.

İlk kez 1956’da hapse girdi

FBI’ın geçen hafta yayımladığı rapora göre Ohio’da liseden atıldıktan sonra “göçebe bir hayat” yaşayamaya başlayan Little, ilk kez 1956’da tutuklandı. Little, hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ve kadın ticareti gibi suçlardan hüküm giydi, sonra serbest kaldı.

2012’de uyuşturucu bağlantılı bir suçtan Kentucky’de bir evsizler barınağında gözaltına alınan Little’ın DNA örnekleri, 1980’lerde işlenen ve o zaman kadar failleri bulunamayan 3 cinayeti aydınlattı.

FBI’ya göre 3 kadın da dövüldükten sonra boğularak öldürüldü. Bu kadınlardan birinin cesedi apartman boşluğuna, diğerininki çöp konteynerine atıldı. Üçüncü kadının cesedi ise bir garajda bulundu.

California’daki duruşmada masum olduğunu iddia eden Little, 2014’te 3 ayrı müebbet cezasına çarptırıldı.

Daha sonra, Teksas’ın Odessa kentinde benzer şekilde işlenen ve şimdiye kadar aydınlatılamayan bir cinayetin arkasında Little’ın olabileceği şüphesi belirdi. Hakkında bu cinayetle ilgili iddianame hazırlanan Little, Teksas’ta şimdi kaldığı hapishaneye nakledildi.

Başka bir hapishaneye gönderilme karşılığında FBI’yla konuşmayı kabul eden Little, 90 kadar kişiyi öldürdüğünü söyledi.

FBI’ın raporunda ondan fazla eyalette işlendiği belirtilen cinayetler arasında bağlantı kurmaya çalışan FBI görevlilerinin Little’la her gün uzun görüşmeler yaptığı açıklandı.

‘Her şeyi ince ayrıntılarına kadar hatırlıyor’

Bir FBI görevlisi, “Little kurbanlarını ve cinayetleri nasıl işlediğini en küçük ayrıntısına kadar hatırlıyor. Cinayetler sırasında nerede olduğunu, hangi model araba kullandığını söylüyor, öldürdüğü kadınların eşkalini çiziyor” dedi.

FBI’a göre bunlar arasında Eylül 1978’de 19 yaşındaki bir kadının başından vurularak öldürüldüğü olay da var.

‘Daha çok seks işçileri ve uyuşturucu bağımlılarını hedef alıyordu’

Eski bir boksör olan Little’ın çoğunlukla seks işçisi ve uyuşturucu bağımlısı olan kadınları hedef aldığı ve cinayetlerinin çoğunda arkasında iz bırakmadığı belirtiliyor.

Samuel Little’ın önce yumruk atarak kadınları yere devirdiği sonra da boğduğu söyleniyor.

Bu cinayetlerin çoğu, failleri bulunamadığı için aşırı dozda uyuşturucu, doğal nedenle ölüm ve trafik kazalarıyla açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X