‘Mutlu insan zihin ruh ve beden festivali’

‘Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali’, kurucu Gülferi Yıldırım’ın koordinatörlüğünde bu yıl 4. kez Türkiye’den ve dünyadan 60 önemli akademisyen, uzman ve eğitmeni bir araya getiriyor.

‘Mutlu insan zihin ruh ve beden festivali’

İstanbul Kongre Merkezi’nde, 16-17-18 Mart tarihlerinde düzenlenecek ‘4. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali’ geçen yıllarda olduğu gibi alanında uzman isimleri bir araya getiriyor.

Psikoloji, sağlıklı beslenme, tıp, tamamlayıcı tıp, nörobilim, tasavvuf, nefes, reiki, mindfullnes, meditasyon, hipnoz, homeopati, fitoterapi, yoga, Feng Shui, müzik terapi, drama terapi, metafizik, astroloji, bioenerji, kuantum gibi zihin, ruh ve beden sağlığı ile ilgili alanlarda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen isimleri festival kapsamında katılımcılarla buluşacak.

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek festivalin ortak amacıysa ‘mutluluk’ olarak açıklandı.
Festivalde, farkındalık yaratmak ve belirli konularda algıları değiştirmek üzere bir araya gelen akademisyen, uzman ve sanatçılar, birbirinden ilginç konuları ele alacak.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X