‘Myrleia için elimizden geleni yapacağız’

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye binasında Myrleia Antik Kent Platformu üyeleriyle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

‘Myrleia için elimizden geleni yapacağız’

AVM çalışmalarıyla ilgili sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ‘Bu konuyla ilgili çalışmalarımızın boşa gitmemesi için ekim ayı meclisine sunulmak üzere plan değişikliğini gündeme getirdik. Umuyorum ki, diğer siyasi partiler de ‘arkeopark müze’ şeklinde yapacağımız plan değişikliğine karşı çıkmayacaktır’ dedi.

AVM’nin girişinin yapıldığı yolun Mudanya Belediyesi’nin arazisi olduğunu kaydeden Türkyılmaz, ‘O yol, Demiryolu Parkı olarak planlanacak. Bunu en kısa zamanda uygulamaya koyacağız.  Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmasıyla planlanıp, park olarak arkeoparkın yol boyunca süslendiği yürüyüş yolu yapılacak.

Avrupa’nın gelişmiş ülkelerinde tranvaya benzer bir araçla turistik gezi turları yapılacak. Myrleia insanlığın olacaktır. Myrleia’nın dünyaya kazandırılması için elimizden geleni yapacağız’ ifadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X