Nadır Deresi üzerinde Kanal Orhangazi Projesi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ıslah çalışmaları devam eden Kanal Orhangazi Projesi için Balıkesir’de bulunan benzer proje Avlu’da incelemelerde bulundu.

Nadır Deresi üzerinde Kanal Orhangazi Projesi

NEVZAT OKUMUŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kanal projesi Balıkesir Avlu’yu gezen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, benzer bir projeyi hayata geçirecekleri mesajını verdi. DSİ’nin Nadır Deresi’ndeki ıslah çalışmalarının sürdüğünü belirten Neşet Çağlayan, “Islah çalışmaları sonrasında Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla Nadır Deresi üzerinde Kanal Orhangazi Projesi’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Bu yıl Nadır Deresi’ndeki ıslah çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Çağlayan, “Kanal Orhangazi Projesi kapsamında aynı bölgede bulunan Açıkhava Tiyatrosu civarında da düzenleme yapılacak. Bu çalışmaların ardından dere güzergahı boyunca yürüyüş yolları ve dinlenme alanları yapılacak. Kanal Orhangazi Projesi’nin tamamlanması ile bu bölge bir cazibe merkezi olacak. Bu projeyi Orhangazimize mutlaka kazandıracağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X