Namık Kemal’e çifte müjde!

Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Spor Kulübü hizmet binasının temelini törenle attı.

Namık Kemal’e çifte müjde!

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı organizasyonda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Namık Kemal Spor Kulübü’ne futbol sahası sözü de verdi. 

 Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal Spor Kulübü’ne kazandırılacak hizmet binasının temeli törenle atıldı. Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı konfeti ve meşalelerle karşıladığı törende AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, spor kulüpleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. 

İhtiyaçları karşılayacak

Bursa’nın spor şehri olması yolunda önemli katkıları olan Hikmet Şahin ve Recep Altepe’ye teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘2004 yılından bu yana 220’ye yakın spor kompleksi ve tesisi Bursa’ya kazandırıldı. Şu an birçok ihtiyacı giderecek bir tesisin temelini daha atıyoruz.

Binamız 320 metrekare oturma alanına sahip, 640 metrekare olacak. Binada kulüp yönetim odası, lokal, soyunma odaları ve duş birimleri, spor salonu ve çok amaçlı salon yer alacak. Hizmet binasının maliyeti de 1 milyon 150 bin TL. İnşallah Ekim 2019’da hizmet binası tamamlanmış olacak” dedi.

Saha sözü verdi

Hizmet binasının yanına futbol sahası yapma sözü de veren Başkan Aktaş, “Mahalle sakinlerimiz tarafından bir futbol sahası talebi var. Bunun gerçekleşebilmesi adına kamulaştırmanın yapılması gerekiyor. Eğer Osmangazi Belediye Başkanımız kamulaştırmayı yaparsa, Büyükşehir Belediyesi olarak futbol sahasını yapma sözü veriyorum” diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek hizmeti sunduklarını belirtti. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise, AK Partili belediyelerin çok önemli işlere imza attığını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X