Nasıl yanmayalım bu maçlara!

Her türlü olumsuzluğa rağmen elimize fırsatlar da geçmedi değil…

Nasıl yanmayalım bu maçlara!

Bursaspor, eğer ki Antalyaspor ve Göztepe maçlarında puan kaybetmeseydi bugün çok daha farklı bir yerde olabilir, zirve savaşının içinde yer alabilirdi. 

Haftayı Göztepe beraberliği ile kapatan Bursaspor, son iki haftada kaybettiği puanlara yanıyor. Bu sezon birçok bölgede sıkıntı yaşamasına rağmen iyi bir mücadele örneği gösteren yeşil beyazlıların her türlü olumsuzluğa karşın eline birçok fırsat da geçti. Samet Aybaba’nın öğrencileri son oynadığı Antalyaspor ve Göztepe karşılaşmalarından eğer 6 puan çıkarabilseydi bugün çok farklı bir konumda olabilir, zirve yarışının içinde yer alabilirdi. 

ORTADA SIKIŞTIK!

Antalyaspor’a evinde 2-0 kaybeden Bursaspor, büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Rakibine üst sıralar için hayat veren Timsah, Göztepe karşısında özellikle ilkyarıda iyi bir görüntü sergilemiş ancak golü bulmakta sıkıntı yaşamıştı. 2 haftada kaçan 5 puana yanan yeşil beyazlılar, 20 puanda kalırken, şu an zirve ve alt sıralarda yer alan takımların da tam ortasında yer alıyor. Ligin flaş takımlarından Kasımpaşa’nın ise 26 puanı bulunuyor. 

AYBABA HÜSRAN YAŞADI

Teknik Direktör Samet Aybaba, özellikle Antalyaspor karşısında alınan yenilginin hüsranını yaşarken, yeşil beyazlılar ilkyarının son haftasında bu sezon yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Malatyaspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısına yine zorlu bir fikstürle girecek olan Bursaspor’un kaderini yapacağı transferler de belirleyecek. Samet Hoca, en az 2 transfer isterken, yönetimin buna nasıl kaynak bulacağı merakla bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X