Ne olacak bu işin sonu!

Teknik Direktör Samet Aybaba, Kembo, Delarge, Sercan ve Joshua John’u istemiyor fakat şuana kadar ki görüşmelerden hiçbir sonuç çıkmadı. 4 oyuncunun da Bursaspor’dan ayrılmaya niyeti yok.

Ne olacak bu işin sonu!

Bursaspor camiası nefesini tuttu, transferde atılacak adımları bekliyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, ilk olarak takıma direkt katkı sağlayacak 4 isim için arayışlarına devam ederken, kadroda düşünülmeyen futbolcular yönetimi kara kara düşündürmeye başladı.

Deneyimli çalıştırıcı, daha önce yönetime, Jires Kembo, Dzan Delarge, Sercan Yıldırım ve Joshua John’u takımda görmek istemediğini iletmişti. 

TALİPLERİ YOK

Ancak bu 4 isim için şuana kadar yapılan görüşmelerden herhangi bir sonuç alınamadı. Kembo, Delarge, Sercan, Joshua John’un Bursaspor’la 1’er yıl daha anlaşması bulunuyor.

Ayrıca bu 4 isme bugüne kadar hiçbir talip çıkmadığı da ifade edildi. Sadece Kembo için Katar’dan bir takımın nabız yokladığı ancak somut bir adım atılamadığı belirtildi. 

KAMPA ALINMAYACAKLAR

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ise 27 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına bu futbolcuları almayacağı bildirildi. Gerek Afyon, gerekse Avusturya’da yapılacak kampların kadrosuna dahil edilmeyecek isimler için Başkan Ali Ay’ın önümüzdeki günlerde menajerlerle yine biraraya gelmesi bekleniyor. Ancak bu 4 oyuncunun da Bursaspor’dan ayrılmaya pek niyetli olmadığı konuşuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X