Neden olmasın

İnegölspor yönetimini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İkinci yarıda neden takım play-off’a kalmasın? Neden hedefe ulaşılmasın” dedi.

Neden olmasın

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’da Başkan Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. İnegölspor’a zor dönemde sahip çıktıkları için Münür Kanar ve yönetimine teşekkür eden Başkan Aktaş, “Tabii Bursaspor başta olmak üzere İnegölspor ve Karacabey Belediyespor profesyonel liglerde Bursa’mızı temsil ediyor. İnegölspor’un zaten futbolda ciddi bir altyapısı var. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da İnegölspor’a destek olacağız. İkinci yarı niçin bir play-off olup da İnegölspor hedefe ulaşmasın. Olabilir ama öncelikle ilkyarıyı hayırlısıyla bitirip, muhakkak yönetim kurulu bir değerlendirme yapacaktır” ifadelerini kullandı.
  
BİZE CESARET VERDİNİZ

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise “Zorlu bir süreçte göreve geldik ve geldiğimiz günden beri 2 milyondan fazla borç ödedik. Bir yandan da sportif anlamda başarılı olmaya çalışıyoruz. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Hem Bursa’mızın hem de İnegöl’ümüzün reklamını en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyoruz. Bizi hiç bir zaman hem maddi hem de manevi desteksiz bırakmadığınız için size de teşekkür ediorum. Bizlere cesaret verdiniz. Ben bu vesile ile bize destek veren işadamlarımıza ve esnaflarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X