Nefes kestiler

Orhangazi Belediyesi’nin katkılarıyla BOSSEK tarafından düzenlenen Bursa Otokros Kupası yarışları heyecana sahne oldu.

Nefes kestiler

NEVZAT OKUMUŞ

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından organize edilen ve Orhangazi Belediyesi’nin katkıları ile İznik Gölü kenarındaki Gölkenarı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen Bursa Otokros Kupası nefes kesti. Bursa’nın yanısıra Ankara, İstanbul, İzmir’den 23 sporcunun mücadele ettiği ve 4 kategoride yapılan yarışların startını Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan verdi. 

ZİRVEYE ÇIKTILAR

Bin 150 metrelik parkurda 3 yarışın yapıldığı organizasyonun ilk gününde kategori 1’de Yüksel Duvarcı, kategori 2’de Melih Evranlı, kategori 3’te Uğur Soylu ve kategori 4’te Halim Ateş birinci oldu. Organizasyonda ikinci gün ise 2 yarış gerçekleştirildi. İkinci yarışta kategori 1’de Hakan Gürel, kategori 2’de Yiğit Yalçın, kategori 3’te Uğur Soylu ve kategori 4’te Halim Ateş birinciliği kaptırmadı. Günün son yarışında ise kategori 1’de Hakan Gürel, kategori 2’de Engin Apaydın, kategori 3’te Uğur Soylu ve kategori 4’te İrfan Tatlıcılar birinci olmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X