Nefesler tutuldu… AK Parti’de önemli gün

Elektronik ortamda gerçekleştirilecek olan yoklama için nefesler tutuldu. 6 saat sürecek oylamadan çıkacak sonuç Ankara’ya gönderilecek.

Nefesler tutuldu… AK Parti’de önemli gün

HATİCE DAL

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi, AK Parti bugün temayül yoklaması gerçekleştirecek. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinin Fuaye Alanı’nda yapılacak olan yoklamaya, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile tüm teşkilat mensuplarının katılacağı bildirildi.

Saat 10.00’da başlayacak olan temayük yoklaması, 16.00’da son bulacak. Oylamanın, elektrik ortamda gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

TOPLAM 176 ADAY VAR

Ak Parti’de Belediye Başkanlığı için aday adaylığı süreci cuma günü akşamı sona ermişti. Büyükşehir ve 17 ilçenin belediye başkanlığı için toplam 176 başvuru yapıldığı açıklanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 5 aday adayının başvuru yaptığı Ak Parti’de, en çok ilgi gören ilçe ise 20 başvuruyla Osmangazi oldu.

İnegöl Belediye Başkan adaylığı için 16 başvuru yapılırken, Büyükorhan’a 15, Orhangazi’ye 14, Kestel’e 12, Keles’e 11, Mustafakemalpaşa ve Yıldırım adaylığı için 10, Nilüfer için ise 5 talipli çıkmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X