Nefesler tutuldu! İlk 11’ler belli oldu

Türkiye deplasmanda sahaya çıkacağı Fransa maçı ile galibiyet koltuğunu garantilemek için bu akşam forma giyecek.

Nefesler tutuldu! İlk 11’ler belli oldu

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Arnavutluk’u mağlup eden A Milli Takım, puan durumunda 2. sırada yer alan Fransa karşısına performans sergileyecek. Stade de France’da başlayacak olan mücadelede, hakem Felix Brych düdük çalacak. Peki, Milli maç saat kaçta? Fransa Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak? İlk 11’ler açıklandı mı?

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde 8. hafta maçları kapsamında, H Grubu’nda yer alan lider Türkiye, aynı puana sahip Fransa ile bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kritik mücadeleye kısa bir süre kala, maça ilişkin saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Fransa Türkiye milli maçı saat kaçta? Milli maç hangi kanalda canlı izlenecek?

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 8. haftasında Fransa ile deplasmanda yapacağı maça odaklandı. Son maçında Arnavutluk’u deviren Milli Takım’da hedef bu zorlu deplasmandan üç puanla dönmek. İşte, Fransa Türkiye milli maçı hakkında tüm ayrıntılar…

A Milli Futbol Takımı, Fransa ile deplasmanda yapacağı 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu maçıyla bu akşam 576. kez sahaya çıkacak. Fransa’nın Saint-Denis şehrinde bulunan Stade de France’da oynanacak ve Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Brych tarafından yönetilecek Fransa Türkiye maçı, TSİ 21.45’te başlayacak. Mücadele TRT 1’den naklen yayınlanacak.

İLK 11’LER

Fransa: Mandanda, Pavard, Varane, Lenglet, Hernandez, Tolisso, Matuidi, Sissoko, Coman, Griezmann, Ben Yedder

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş , Mahmut Tekdemir, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Kenan Karaman, İrfan Can Kahveci, Burak Yılmaz

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X