Nilüfer ailesi iftarda buluştu

Nilüfer Belediyesi ailesi düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Nilüfer ailesi iftarda buluştu

Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen iftara; Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP PM Üyesi Gamze Pamuk Ateşli, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Bursa eski Milletvekili Abdullah Özer, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç, İYİ Parti İl Başkan Vekili Hatice Mutlu, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Ali Hayri Ozan, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkan Vekili Nazım Lükel, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, CHP’nin geçmiş dönem yöneticileri, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sıyada davetli katıldı. Nilüfer Belediyesi din görevlisi Mehmet Çelebi’nin yaptığı dua ile başlayan iftarda, oruçlar birlik, beraberlik içinde açıldı. 

“BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”…

İftar sonrası Nilüfer Belediyesi ailesine seslenen Başkan Erdem, “Ramazan ayının huzur ve bereketini yaşadığımız böyle bir günde bir arada olmak bizi güçlü kılıyor. Biz çok büyük bir aileyiz. Bu ailenin bireylerinin mutluluğu önceliğimiz. İstiyoruz ki bütün çalışma arkadaşlarımız huzur, güven ve aidiyet duygusunu hissedebilecekleri bir ortama sahip olsunlar. Bunu sağlarsak Nilüfer’de şimdiye kadar yapılan güzel işlere yenilerini ekleyebileceğiz, yeni nesil Nilüfer’i birlikte oluşturacağız. Çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını almaları için gereken çabayı gösteriyoruz. Nilüfer Belediyesi’ni koruyan, kollayan, ilkelerine uyan, kuruma ve kurum kültürüne sahip çıkan, özveriyle emek veren herkesi kucaklayan ve yanında olan bir anlayış içindeyiz. Sizler, kuruma ve kurum kültürüne sahip çıkarak Nilüfer’i  ‘örnek ve lider’ konuma getirdiniz. Elde edilen başarılarda herkesin emeği var. Bundan sonra da yine aynı coşkuyla, içimizdeki Nilüfer sevgisini ve aidiyet duygusunu daha da geliştirerek çalışacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X