Nilüfer Başkent’te güldü 3-0

Başantrenör Alper Erdoğuş’la yollarını ayıran Bursa ekibi, son sıradaki İlbank’ı deplasmanda set vermeden geçti ve üst üste 2. galibiyetini aldı.

Nilüfer Başkent’te güldü 3-0

Voleybol Sultanlar Ligi’nde 14. haftanın kapanış maçında Nilüfer Belediyespor, deplasmanda son sıradaki İlbank’ı 3-0 mağlup etti.

Hafta başında Başantrenör Alper Erdoğuş ile yollarını ayıran Bursa ekibi, maça iyi başlayamasa da ilerleyen bölümde etkili bloklarıyla rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Karşılaşmanın ilk setini 25-17 alan yeşil mavi beyazlılar, ikinci sette, rakibinin manşet sorununu iyi değerlendirdi. 

ETKİLİ HÜCUMLAR

Etkili hücumlarıyla da rakibinin direncini kıran Nilüfer Belediyespor, bu sette de evsahibine 25-17 üstünlük sağladı ve durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sete de oldukça etkili başlayan Bursa ekibi, teknik molaya 12-3 önde girerken, zorlanmadığı seti 25-13 aldı ve karşılaşmadan 3-0 üstün ayrılarak üst üste 2. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X