Nilüfer idare etti: 0-3

Sultanlar Ligi’nde play-off’u garantileyen yeşil mavi beyazlılar, normal sezonun son maçında deplasmanda Beşiktaş’a mağlup olurken, play-off çeyrek finalinde lider Eczacıbaşı ile yapacağı ilk maçı Bursa’da oynayacak.

Nilüfer idare etti: 0-3

Voleybol Sultanlar Ligi’nde play-off’a kalmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Nilüfer Belediyespor, normal sezonun son maçında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Kendisi gibi play-off’ta mücadele edecek rakibiyle Akatlar Spor Salonu’nda karşılaşan Bursa ekibi, müsabakada istekli bir görüntü sergiledi ancak yenilgiyi önleyemedi. Nefes kesen ilk sette rakibinin 31-29’luk üstünlüğünü önleyemeyen yeşil mavi beyazlılar, ikinci sette de zaman zaman file önünde etkili gözükktü.

İLK SINAV 3 MART’TA

Ancak ikinci sette de rakibinin 25-23’lük üstünlüğüne engel olamayan Nilüfer Belediyespor, üçüncü seti de 25-22 kaybetti. Bu sonuçla ligin normal sezonunda oynadığı 22 maçta 9 galibiyet, 13 yenilgi alan Bursa ekibi, play-off’a 8. sırada katılma hakkını kazandı. Yeşil mavi beyazlılar, play-off çeyrek finalinde lider Eczacıbaşı ile karşı karşıya gelecek. Nilüfer Belediyespor, rakibiyle ilk maçı 3 Mart’ta Bursa’da oynayacak ve 2 galibiyet alan ekip adını play-off yarıfinaline yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X