Nilüfer Kurban Bayramı’na hazır

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Alaaddinbey Hayvan ve Kurban Pazarı’nı ziyaret etti.

Nilüfer Kurban Bayramı’na hazır

Nilüfer Belediyesi olarak Kurban Bayramı’na yönelik hazırlıkları tamamladıklarını belirten Bozbey, belirlenen kesim noktalarında vatandaşlara hizmet vereceklerini söyledi.

Sağlık ve çevre konusuna büyük önem verdiklerinin altını çizen Bozbey, vatandaşların kurbanlarını dini hükümlere uygun bir şekilde kestirmelerine yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Nilüfer Kaymakamlığı Başkanlığı’nda kurulan Nilüfer Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen yerler dışında denetimsiz ve kontrolsüz kurban satışı ve kesimine izin verilmeyeceğinin altını çizen Bozbey, ”Vatandaşlar, 444 16 03 numaralı telefondan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 413 32 61 numaralı telefondan da Alaaddinbey Hayvan ve Kurban Pazarı’ndan kurban kesim hizmetleri ile ilgili bilgi alabilir.

Ayrıca, Kurban Bayramı süresince görev başında olacak Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine de 444 16 03 ve 246 73 65-numaralı telefonlardan ulaşabilecek” dedi.

KESİM YERLERİNDE PAKET DAĞITILACAK

Alaaddinbey Hayvan ve Kurban Pazarı’nda düzenlenen alanda bayramın ilk üç günü kesim hizmeti verilecek. Ayrıca, İhsaniye, Ataevler, Karaman, Konak, Kültür, Cumhuriyet (Gazi), Esentepe, Çamlıca, Altınşehir, Yüzüncüyıl, Üçevler, Fethiye, Görükle (Şantiye), Balkan (Pazar yeri), Kayapa, Gölyazı (Balık mezatı), Kızılcıklı (Hasanağa Toki) mahallelerinde gerekli kesim düzenekleri ve askılıklar Nilüfer Belediyesi tarafından hazırlanacak. Kurban kesecek vatandaşlara, belediye tarafından içinde poşet, eldiven, ıslak mendil ve kurban kesim broşürü bulunan paketler dağıtılacak ve kesim ekipmanları, hortum, konteyner ve temizlik personeli bulundurulacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X