Nilüfer meclisinden Güney’e vefa

Nilüfer Belediye Meclisi’nin Kasım ayı ikinci oturumunda, terör olaylarında şehit olan askerler ile Nilüfer Belediyesi Kurucu Başkanı Ziya Güney anıldı.

Nilüfer meclisinden Güney’e vefa

Meclis gündemine geçilmeden önce söz alan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şehit olan bütün askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi. Bozbey, “Son zamanlarda artan terör olaylarıyla birlikte maalesef şehit haberleri geliyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza sabırlar diliyorum.

Dilerim terör bir önce son bulur da, yaşamının baharında olan gencecik çocuklarımızı yitirmeyiz. Vatan savunması önemli. Askerlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Şehit haberleri yüreklerimizi dağlıyor” dedi. 

ZİYA GÜNEY İSMİ YAŞATILACAK 

Oturumda, geçen hafta yaşamını yitiren Nilüfer Belediyesi Kurucu Başkanı Ziya Güney de unutulmadı. Belediye Meclisi toplantılarını düzenli olarak takip eden  Ziya Güney’in, her zaman oturduğu koltuğa ‘Seni Unutmayacağız’ yazılı fotoğrafı konuldu. Ziya Güney’in ismini, Nilüfer’deki önemli bir caddeye vereceklerini ifade eden Bozbey, “Ziya ağabeyimizin emekleri çok. Onun yüzyıllarca bu kentin kurucu başkanı olarak anılmasını sağlamış olacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X