Nilüfer ve Yıldırım’a mini kuyumcu çarşısı

Bursa Kuyumcular Saatçiler ve Benzerleri Odası Başkanı İsa Altıkardeş, Nilüfer ve Yıldırım’da kuyumcuların bir yerde olabileceği mini çarşılar oluşturmak istediklerini belirterek, ”Çalışmalar devam ediyor” dedi.

Nilüfer ve Yıldırım’a mini kuyumcu çarşısı

ASLIHAN AYDIN

Oda’nın dün Bursa Öğretmen Evi Akşam ve Sanat Okulu’nda gerçekleştirilen genel kurulunda güven tazeleyen İsa Altıkardeş, “Sektöre vermiş olduğumuz desteklerden dolayı kuyumcu arkadaşlarımız demek ki bundan memnun kaldılar. Yönetimde 3 arkadaşım görev değişikliği istedi. Bu nedenle onların yerine genç arkadaşlarımızı dahil ettik” diye konuştu. Altıkardeş, önümüzdeki dönem için yeni proje hazırlıkları içinde olduklarını, daha güçlü bir şekilde Bursa halkına hizmet verebilmek için çalışacaklarını kaydetti. 

YERLERİ HENÜZ BELİRLENMEDİ

Bursa’nın gün geçtikçe büyüdüğüne ve yeni gelişen bölgelerde cadde ve semt mağazacılığının yaygınlaştığına işaret eden Altıkardeş, “Osmangazi’de herkesin bildiği gibi kuyumcuların bir arada bulunduğu Kapalı Çarşı’da güvenli bir sistem var. Bunun yanı sıra Nilüfer ve Yıldırım’da da yine esnafımızın aynı yerde olabileceği mini çarşılar oluşturmak istiyoruz. Tek çatı altında güvenli bir yer olmasını amaçlıyoruz. Yeri belirlenmedi, çalışmalarımızı yapıyoruz” diye konuştu. 

ALTIN FİYATLARININ DÜŞMESİ BEKLENMİYOR

Altın ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Altıkardeş, altının hala en güvenilir yatırım araçlarından olduğunu savundu. Altıkardeş, fiyatların aşağıya düşmesini beklemediğinin altını çizerek, “Sektörde işler iyi. Düğün hareketliliği başladı. Hala alışverişini yapmayanlara, ellerini çabuk tutmamalarını öneririm” dedi. Öte yandan, Oda’nın İsa Altıkardeş başkanlığındaki yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Bülent Kılınç, Ali Nihat Irkörücü, Ridayettin Değirmen, Bayram İleri, M.Boğatay Ayık, Ersen Taş.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X