Nilüfer’de üniversiteli kız öğrencilere modern yurt 

Nilüfer Belediyesi’nin, üniversiteli kız öğrencileri için yaptığı yurt, açılışa hazırlanıyor. 

Nilüfer’de üniversiteli kız öğrencilere modern yurt 

Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlara cevap verecek nitelikle hazırlanan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, yeni eğitim döneminde hizmet vermeye hazırlanıyor. Konak Mahallesi’nde yapılan ve 2 bin 128 metrekare alanda 5 kat olarak projelendirilen öğrenci yurdunda 89 öğrenci kalabilecek. 43 klimalı odası bulunan yurtta, 19 oda tek kişilik, 23 oda üç kişilik olarak, 1 oda da engelli öğrenciler için hazırlandı.

Çamaşırhane, mescit, yemekhane, etüt odası ve kafeteryanın da yer aldığı kız öğrenci yurdunda öğrencilere, ücretsiz internet hizmeti de verilecek.  

Yurtta incelemelerde bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun, üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Nilüfer’de büyük bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi. Kalite ve hijyenden ödün verilmeyeceğini ifade eden Erdem, “Kız öğrencilerimiz burada güvenle, huzurla kalacaklar” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X