‘Nilüfer’i birlikte yöneteceğiz’ 

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar’ı ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulundu.

‘Nilüfer’i birlikte yöneteceğiz’ 

İYİ Parti’nin Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz ile CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç’ın da hazır bulunduğu ziyarette, gösterilen misafirperverlikten dolayı İYİ Parti yöneticilerine teşekkür eden Erdem, Nilüfer’de yerel seçim sürecini CHP olarak yürüteceklerini ancak İYİ Parti ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Erdem, “Seçimlerde büyük başarı kazanacağımızdan eminim. Birlikte yola çıktık. Çağdaş, modern, katılımcı belediyecilik anlayışını Bursa geneline yaymayı amaçlıyoruz ve bu kapsamda yerel seçimlerde İYİ Parti ile olan iş birliğine büyük önem ve değer veriyoruz. Çok daha iyi bir Nilüfer’i yaşatmak için adayız. Nilüfer’i hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu. 

“ERDEM BİZİM DE ADAYIMIZDIR”…

Yerel seçimlerin, ülkedeki genel değişimi tetiklemesi açısından da büyük önem taşıdığına işaret eden Uçar da, “CHP, akıllıca davranarak Nilüfer’in her köşesinde imzası olan Turgay Erdem’i aday yaptı. Bundan sonra kendisi artık sadece CHP’nin değil, bizim de adayımızdır. Çıktığı yol sadece onun değil, bizim de yolumuzdur. Parti olarak elimizden gelen desteği vereceğiz ve birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X