Nilüfer’in Japon personeli mesaiye başladı

Nilüfer Belediyesi’nin, kardeş kenti Tokai Belediyesi ile sürdürdüğü Personel değişimi projesi kapsamında göreve başlayan Shota Aoki’ye, kurum kimlik kartını Başkan Mustafa Bozbey teslim etti.

Nilüfer’in Japon personeli mesaiye başladı

Belediyedeki çalışmalara başlamadan önce Başkan Bozbey’i makamında ziyaret eden Shota Aoki, Türkiye’de olmaktan mutlu olduğunu ve Nilüfer Belediyesi’nin kendisine çok şey katacağını söyledi.

Başkan Bozbey de, Nilüfer Belediyesi’nin 2007 yılından beri kardeş şehri olan Japonya’nın Tokai Belediyesi ile gerçekleştirdiği personel değişim programının çok verimli geçtiğini ifade ederek, Aoki’den görüş ve önerilerini kendilerine iletmesini istedi. 

SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ’NDE ÇALIŞACAK

Tokai Belediyesi’nde Sosyal  Destek Uzmanı olarak çalışan Aoki, Nilüfer Belediyesi’nde de Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev alacak. 7 Aralık’a kadar Nilüfer Belediyesi personeli olarak görev yapacak olan Shota Aoki, kendi uzmanlık alanındaki hizmet ve projeleri yerinde gözlemleyerek, uygulama ve hizmetlerin içinde yer alacak. 

MÜKEMMELLİK MODELİ SUDAN’A ÖRNEK OLDU

Sudan’da birçok sektörde 65 firmayla faaliyet gösteren Giad Industrial Group’dan gelen heyet, Nilüfer Belediyesi’nde uygulanan EFQM Mükemmellik Modeli’ni inceledi. 

Sudanlı heyet, Nilüfer Belediyesi’nde uygulanan EFQM Mükemmellik Modeli süreçleri hakkında Başkan Mustafa Bozbey’den bilgi aldı. Giad Industrial Group’un çalışmalarını Başkan Mustafa Bozbey ile paylaşan heyet, Nilüfer Belediyesi’nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Bozbey, Sudanlı heyete EFQM modeli yolculuğunda başarılar diledi. Sudan heyeti daha sonra Nilüfer Belediyesi’nin EFQM Odaklı Strateji, Süreç, İşbirlikleri ve İnsan Kaynakları Yönetimlerini inceledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X